MIN VESLE DAGBOK.

Trykk på overskriftene, så kommer hele innlegget frem.

For tida er jeg på Nes. Forrige helg var jeg på Buvatn/Kveldsro og hadde ei helg med tvillingsøster Mie. Det pleier vi å ha et par ganger i året. Da setter jeg bort alle hundene mine og tar meg helt fri.

Torsdag henta jeg Fant på Skøyen hos Martine og PappaDavid. Han skal være sammen med oss til mandag, tror jeg.

Det er grått og trist ute om dagen. Tåka ligger lavt og det regner omtrent hver dag. Det er ganske fint ute allikevel, synes jeg. Det er bare å kle seg etter været og kose seg ute på tur.

Annenhver onsdag i høst, har jeg vært instruktør for Hundetrenerutdannelsen på dagtid på Skedsmo. Det er ni flinke elever som går der og jeg har ansvaret for den praktiske treningen. Sammen med Stina, som har de onsdagene som ikke jeg har.

Lørdag pakket vi sekkene våre og reiste til Buvatn. Martine, David, Andreas og jeg parkerte bilene ved Furumogutu, luftet hundene og satte dem i bilen igjen, før vi laget oss en liten "leirplass" nede ved Buvatn.

Kos med Mia.

26.09.2018

Tirsdag hadde Mia og jeg en dag alene. Pia og Ebbie er på ei ukes opphold på Gol Hundepensjonat og Fant er hos Martine og David på Skøyen. Jeg har ei uke i året som er hundefri og dette er den uka.

Endelig hadde vi tid til lang-turer. Jeg har hatt det så travelt med planlegging av kurs, privattimer og kurs på kveldstid, at jeg ikke har hatt overskudd til mere enn de "vanlige" turene (ca 1 times tid) hver dag. Nå var det endelig tid til litt lengre turer og bare å slappe av på Solbu etter det.

Tirsdagen startet litt rolig på Solbu. Vi reiste og hentet Mia på formiddagen for nå skal hun være sammen med oss noen dager. Andreas jobber på REMA på Nes og da kan det være greit å få litt hundepass når han er der.

Det er blitt mye «hund», kurskvelder, sporkurs, planlegging og reising de siste tre ukene. En kurskveld krever 2 -3 timers planlegging, selv om jeg har holdt kurs i mange, mange år. Ingen kurs er nemlig like og jeg kan ikke bruke samme kursopplegg på de samme kursene. Sporkurset er nok et unntak, og der kan jeg kjøre det samme kursopplegget...