MIN VESLE DAGBOK.

Trykk på overskriftene, så kommer hele innlegget frem.

Etter en sein frokost, skravling, besøk og litt husarbeid, reiste Pia + Ebbie og jeg en tur til Ljøtelende for å gå tur.

Vi koste oss ute en stund lørdag kveld. Hundene fikk et godbitsøk, mens jeg satt og nøyt en stille og rolig kveld.

Fredag pakka jeg sekken og henta Mie. Jeg hadde laget god nistemat til Pia, Ebbie og meg selv. I termosen er det tomatsuppe, som jeg ville overraske Mie med. Det er så deilig å ha med seg noe godt og varmt i sekken.

LØRDAGEN kom, med opphold og litt sol. Det tegnet til å bli en varm dag. Jeg planla derfor å reise inn i Ljøtelende igjen, for å legge spor og å gå tur.

Mandag

23.07.2018

Etter en natt med nesten ingen søvn, er jeg trøtt, sliten og jeg har vondt i hodet. Denne varmen er heller ikke god for meg. Jeg har nå pakket meg ut av Solbu, for Karoline kommer dit med ei venninde, Frode og ungene hans. De skal være på Solbu ei ukes tid.

Torsdag ble det mye jobbing på Låplassen. Det gikk i husarbeid, som seg hør og bør. Vasking av vinduer, rydding og støvsuging, bytte av sengetøy, pusse speil osv., fylle vann i selvvannings-pottene, vanne andre blomster og vaske noen gulv.

LØRDAG: Nok en varm og god dag på Solbu. I dag har vi ikke gått tur. Vi har kost oss ute i hyttehagen og i hagen på Låplassen. Jeg reiste en tur til Nes for å handle litt og for å vanne blomstene. Det var et par dager siden jeg vannet uteplantene mine, og i dag var de tørre igjen....

Vi "pendler" litt mellom Låplassen og Nes. Er det varmt på Nes, reiser jeg til Solbu og sover over der. Har jeg endel ting som jeg skal gjøre på Låplassen, er vi over der til neste dag. Jeg tar bare med meg et klesskift og litt mat til hundene og meg, så er det i boks.