Det nærmer seg julehøytid :-))

05.12.2018

For tida er jeg på Nes. Forrige helg var jeg på Buvatn/Kveldsro og hadde ei helg med tvillingsøster Mie. Det pleier vi å ha et par ganger i året. Da setter jeg bort alle hundene mine og tar meg helt fri.

Mandag reiste jeg fra Kveldsro til Låplassen. Andreas har med seg begge hundene denne uka, Mia og Bono. Jeg har passet på dem når Andreas har vært på jobb, for da slipper de å være så mye alene. 

Mia ligger på fanget og Bono ved siden av meg <3
Mia ligger på fanget og Bono ved siden av meg <3

Pia og Ebbie har vært på Gol Hundepensjonat og jeg skal hente dem i kveld. Da reiser vi opp til Solbu. Mia synes at det blir litt mange hunder, derfor blir vi heller på Solbu til torsdag eller fredag. Da blir det bare to dager som Mia og Bono blir alene noen timer på dagen.

Det er heldigvis kommet litt snø nå. Det blir så mye lysere og triveligere med en gang. 

Mandagen snøfall på Låplassen.

På Solbu er det rene påskestemningen nå. I går, tirsdag, var det strålende sol og bare 4 kuldegrader. På Nes er det litt mildere, og vi har jo ikke sol for tida. Dvs. den kommer på tunet en times tid hver formiddag. Nå ser vi den ikke igjen før rundt 22. februar, når den krabber over Beia.

Jeg er så heldig at det meste av kontorarbeid mitt nå er blitt mulig å gjøre via mac`n min. Det gjør at jeg ikke trenger å være så mye fysisk tilstede på kontoret på Kjelsås, men kan tilbringe mere av tida på Nes. Uten at jeg har dårlig samvittighet for det. 

Nå skal jeg finne frem litt julepynt og sette frem. Et par nisser skal ut på trappa for å ønske gjestene til Låplassen velkommen og så blir det litt lys osv. inne.