En viktig beslutning er tatt :-)

23.02.2018

FINESTE FANTERAMPEN VÅR <3

En nydelig eldre herremann på 12 år. Barnslig, rampete og glad. En gutt som krever mye, men som også gir mye tilbake.

Februar nærmer seg veis ende. Det har vært kaldt og det har snødd mye. En skikkelig, gammeldags vinter. Jeg ser allikevel frem til mars måned. Det blir varmere i været, snøen smelter og det blir lysere og lengre kvelder. Det blir herrrrrlig, synes jeg

Ellers står det greit til med hundene. Fant går på smertestillende og er for det meste sammen med Martine og PappaDavid. Han er mye sammen med oss også, når de er opptatt med jobb og farting.

Ebbie blir 11 år i sommer. Hun merker alderen nå, merker jeg. Hun hører dårligere, sover mere, har ikke fullt så mye energi og ser dårligere også. Hun går ikke lenger i trappene hjemme på Jar. Det tror jeg ikke kommer av at hun har smerter, men heller at hun ser dårligere.

Piamor blir 7 år i mars, og hennes liv har bare vært som et lite "pust", synes jeg. Hvor er tida sammen med henne blitt av? Når Pia feirer 7 års dagen sin 19. mars, har jeg plutselig tre seniorhunder. Hmmm.... det er litt rart, kjenner jeg.

Jeg farter som vanlig mellom Bærum - Nes.

På Låplassen har sola endelig kommet tilbake.

Pendlingen har gått greit til nå, men nå begynner jeg å kjenne at jeg trenger litt forandring. Jeg ønsker å "pendle" når det passer min egne private planer, min familie og kontorjobben på butikken. Jeg har derfor bestemt meg for å slutte med å holde kurs, fra høsten - 18.

Jeg har kun satt opp et kurs på Låplassen i april/mai mnd + at jeg har igjen 4 helgekurs for Innlandet Hundesenter. De går i mai + juni + 2 helger i september. Dvs. at jeg er ferdig med min tid som instruktør 10 september dette året.

Det er et valg som jeg er veldig fornøyd med at jeg har tatt og som jeg synes er veldig godt å ha tatt. Privattimer kommer jeg nok til å fortsette med fremover, for de er lettere å planlegge inn i min hverdag.

Det var morsdag for et par helger siden og da fikk jeg nydelige tulipaner fra Karoline på døra. Det var kjempetrivelig og jeg ble virkelig kjempeglad.

Nå skal jeg ut i sola og kjenne litt at den varmer. Vi går en flott tid i møte

Hilsen Hilde og gjengen <3