Fanterampen på snarlig visitt.

19.03.2018

Denne helga skulle tvillingsøster Mie og jeg tilbringe på våre "K- hytter". Mie på Karibu og jeg på Kveldsro.

Hundepass var avtalt to mnd. i forveien, for dette skulle være ei helg uten hunder. Jentun skulle være på Gol Hundepensjonat, mens Fanterampen skulle være sammen med den vesle familien sin, på Skøyen.

Jeg leverte jentene på Gol, Fant var hjemme på Skøyen, jeg var på Kveldsro, da telefonen ringte fredag formiddag. Det var tvillingsøster Mie:" hei Hilde. Jeg er dessverre blitt sjuk, jeg har fått "farangen". Stakkars Miemor. Det var jo ikke noe hyggelig. Da ble det ingen hyttetur sammen med beste tvillingsøster Mie denne helga. Vi kommer helt sikkert sterkere tilbake.

Da var det jo fritt fram for at Pomsemann kunne være sammen med oss da, fra lørdag til søndag. Både David og Martine jobbet og da passet det jo fint at jeg kunne se etter Pomsen, når allting ble som det ble.

Fant kom med Arne til Kveldsro lørdag ettermiddag. Vi gikk kveldstur i - 18 grader (brrrr....), Fant fikk et godbitsøk ute og så koste vi oss sammen resten av kvelden.

Søndag gikk vi atter på tur før vi pakket oss ut og reiste til Låplassen. Det var skikkelig deilig påskevær og vi satt ute på verandaen et par ettermiddagstimer, før sola gikk ned.

Fant reiste med Arne hjem til Skøyen søndag kveld, mens jeg ble igjen en dag til på Nes. Mandag hadde jeg endel å ordne, før jeg hentet jentun på Gol mandag ettermiddag.

Jeg reiste til Solbu og hentet de 20-år gamle stolene og to puffer, som vi skal trekke om. I mellomtiden har vi kjøpt to stoler, et bord og en sofa på "finn" som vi setter opp i stedet for. De får gjøre nytta til vi får opp igjen de gamle, når de er ferdig restaurert. Det går fint an å bruke disse, også. De er faktisk helt ubrukt og har stått lagret i noen år. Putene i stolene lå faktisk pakket inn i plasten de engang var kjøpt i. 

Nå er jeg hjemme på Jar noen dager, før jeg vender nesa til Nes tirsdag i påskeuka.