27.03.2018

Formiddagstur i Maridalen

Mandag formiddag gikk vi en tur i Maridalen. Jeg lengter virkelig til at snøen forsvinner nå, for det er ingen lange, opptråkkede stier eller veier hvor vi kan gå tur. Det blir til at vi rusler gatelangs og det blir litt kjedelig i lengden.

Vel, dagens tur ble gått gatelangs og det gikk jo for såvidt greit. Jeg merket at Pia og Ebbie hadde lyst til å leke sammen, men det kunne de ikke få lov til midt i veien. Ebbie fikk dobbel dose smertestillende en stund før vi gikk, og det hadde hun fullt utbytte av.

Da vi hadde gått ferdig turen og var kommet tilbake til bilen, fortsatte vi litt på stien som var tråkket opp bak bilen. Stien stopper etter et par hundre meter, men jentene fikk kost seg med snusing og litt lek.

Ebbie var såpass smertelindret at hun dro i gang med litt lek, akkurat som i "gamle dager". Pia lot seg ikke be to ganger, for hun er glad i å leke. Det er morsomt å se at de koser seg slik sammen.

Det er jammen meg bra at det er båndtvang, synes jeg. Da vi reiste fra Maridalen, så vi 5 - 6 rådyr som lå og hvilte seg i snøen. Jeg er så glad for at de har klart seg gjennom vinteren.

P + E ble "ventehunder" i bilen mens jeg jobbet noen timer. Vel hjemme ble det et godbisøk i hagen og litt ut/inn før de nå ligger og sover godt i hver sin sofa.

Ja, og så ble det en liten kveldstur i nabolaget, før vi la oss for kvelden.