Fredag 6. juli, rett og slett.

06.07.2018

Herlige fredag :-)

Jeg sov ikke så godt i natt. Det var et lam som gikk og brækte fra kl. 04.30 og et par timer frem i tid. Det ropte nok etter mamma´n sin. Jeg fikk skikkelig vondt i hjertet mitt og klarte selvsagt ikke å sove da. Jeg tok igjen vinduet, for å prøve å ikke høre på brækingen og så hørte jeg på lydboka mi på tlf. Det førte til, at når jeg endelig sovna ved 06.45 tida, at jeg sov til klokka var 09.15. Jaja.... det var jo litt godt, men jammen meg var jeg ganske så øndren da jeg våkna.

  • Lufting av Pia og Ebbie i hagen.
  • Frokost på hundene og meg.
  • Lesing av aviser på mac, mens jentene koste seg i hyttehagen.
  • Tur til Låplassen. Rydda litt, vanna blomster og kjøpte en kost.

På vei opp til Solbu igjen, stoppa jeg bilen og parkerte ved Furumogutu. Vi gikk et stykke på skogsbilveien, før vi gikk ned til Buvatn og slappet av litt.

Det var varmt for hundene, men de fikk dukka seg noen ganger i Buvatn. Det hjalp veldig.

Etter turen, satt jeg meg nede ved Buvassbekken og spiste en salat. Det er så tørt i bekken nå, det er veldig trist å se. Vi venter på regn, både bøndene og oss andre.

 Pia spiste restene av salaten ;-)

Det er ingen sak å være ute sammen med Pia og Ebbie og å sette seg ned for å hvile litt. De er så flinke til å roe seg der jeg er, og de la seg fint ned og slappet av.

Etter turen har de sovet godt og jeg har sett på fotballkamp. Nå skal jeg ut og klippe litt gress foran hytta og utenfor gjerdet. Etterpå skal hundene luftes litt, før jeg tar en liten tur bort til Kjell og Mie på Karibu.

Slik gikk den dagen, også. En deilig fri-fredag <3