Høst :-)

24.09.2017

Tida bare fyker avsted.

Rampen sover de uskyldiges søvn <3
Rampen sover de uskyldiges søvn <3
Fanterampen og jeg koser oss på Låplassen.
Fanterampen og jeg koser oss på Låplassen.
Kveldsro. Vi har vært her og jobbet i hagen og ryddet kvist.
Kveldsro. Vi har vært her og jobbet i hagen og ryddet kvist.

Høsten er her. Det er flotte høstfarger i fjellet, det er kaldere i været, kveldene blir mørkere og mørkere og stearinlysene blir tent tidligere og tidligere på kveldene. Jeg elsker høsten!

Fanterampen har vært sammen med oss i over to uker nå, og det har gått veldig fint. Han har tilpasset seg veldig bra og det har ikke vært så mye vokting som vanlig.

Vi har gått turer, gått spor, kost oss på Jar, Solbu og Låplassen og bare hatt gode dager. 

Jeg holder kurs ved Nesbyen Hundeskole to kvelder i uka og jeg har privattimer innimellom. Jeg er på arbeid to dager i uka på Jar og pendler derfor mellom Nes og Jar. Det går helt greit, så lenge det bare er for en tidsbegrenset periode.

Til uka venter tre kurs. To kurs onsdag kveld og et kurs torsdag kveld. For to av kursene er det siste kurskveld. Jammen meg skal jeg si at tida har gått fort. Det er 6 uker siden vi startet opp og det blir faktisk litt rart å ikke skulle se deltagerne og hundene deres mere. Jeg ønsker dem alle lykke til med deres fir-beinte bestevenn <3 

Neste uke er det høstferie og jeg har fri fra kurs. Jeg hadde tenkt at jeg ikke skulle ta på meg privattimer da. Etter å ha fått mange forespørsler om timer, måtte jeg kaste inn hånkleet :-)) Jeg har timer mandag - torsdag her på Låplassen, men "fri" helga etter. Vi skal pusse opp peisestua i høst og vi skal bruke helga til foreberedelser og til å komme i gang.

Vi har begynt å male stabburet.
Vi har begynt å male stabburet.