Innlandet Hundesenter, Lillestrøm.

12.02.2018

Søndag 11. februar holdt jeg et dagskurs for Innlandet Hundesenter sin hundetrenerutdannelse på Lillestrøm. Carina var med og hjalp meg, og det var veldig fint å være to. Særlig fordi det da var lettere å gå rundt og veilede, når elevene skulle trene på å instruere hverandre, men også fordi hun kom med innspill underveis.

Vi trente på innlæringen av et belønningsord, innkalling, stå (= kontroll), hvordan vi legger opp og trener hunden til å "bli", innlæring av sitt/dekk (her ble det kun teori) og innspill til hvordan vi kan lære inn de to øvelsene. Vi trente også på fri-signal og riktig belønnings-plassering.

Jeg tror det var 20 elever tilstede, alle veldig trivelige og flinke. Det var morsomt å holde kurs for en slik fin gjeng og de var alle flinke til å stille aktuelle spørsmål.

Jeg gleder meg til å se denne gjengen igjen ei helg i mai mnd. Da blir det nye øvelser å vise frem og å trene inn.

Jeg glemte helt å ta bilder. Her er et bilde av Ebbie og meg, en gang vi var i hallen og trente RL og LP. Da var ikke hallen pusset opp enda. Nå er veggene malt og det er et mye bedre gulv å trene på.

Neste søndag skal jeg holde det samme kurset for avdelingen på Rudshøgda. Det blir noen små justeringer, ellers blir opplegget det samme.