Kos med Mia.

26.09.2018

Tirsdag hadde Mia og jeg en dag alene. Pia og Ebbie er på ei ukes opphold på Gol Hundepensjonat og Fant er hos Martine og David på Skøyen. Jeg har ei uke i året som er hundefri og dette er den uka. 

Jeg er på Låplassen noen dager denne uka, fordi jeg har to kurs som går tirsdag og torsdag kveld. Andreas er på jobb på Nes og har med seg Mia. Da er det jo fint at jeg kan avlaste han litt med "Mia-pass", når jeg er på Låplassen. Da slipper jo Mia å være så mye alene. 

Dagen startet rolig på Låplassen, med frokost og lufting i hagen. Etter at jeg hadde jobbet med planlegging av kveldens kurs, reiste vi til Kveldsro. Jeg tok inn sauegjerdet og gikk en tur med Mia. Jeg måtte ta noen bilder av stolpene til sauegjerdet, slik at jeg husker hvor de sto, til neste år. 

Etter det, reiste vi til Solbu for å sjekke at alt sto bra til der. Vi slappet av et par timer, før vi reiste til Låplassen igjen.

Mia sovna godt i stolen sin. Søte Mia <3

Vi reiste til Låplassen utpå ettermiddagen og laget middag. Andreas kom fra trening akkurat da maten var ferdig. Det var bra timet ;-)

Mia bare MÅ undersøke fluene som surrer i vinduskarmen.

Kurskvelden gikk veldig fint, hundeeierne var flinke og jobbet bra med hundene sine. Da får de fremgang når de trener, og det er utrolig morsomt å se på.

Andreas hadde fyrt i peisen da jeg kom inn etter kurset og det var bra. Det begynner å bli kaldere ute nå, En tekopp sto også klar til meg. Herlig! 

Resten av kvelden ble tilbragt i sofaen foran TV´n hvor sesongens første FARMEN ble sett.

Onsdag skal jeg tømme endel blomsterkasser, mens noen andre skal få stå litt til. Det nærmer seg vinter og da må sommerblomstene bort. 

Det er så flott med årstidene og skiftene som blir i naturen. Høsten er min absolutte favorittårstid.