Palmehelg

09.04.2017

Palmehelga er tilbragt på Låplassen. Jentene og jeg kom hit torsdag ettermiddag, fordi jeg hadde en privattime her fredag.

Etter fredagens time, var jeg innom den nye REMA butikken på Nes. Den er skikkelig fin og nå finner jeg jo alle varene "mine" på Nes, også. Det er bra. Etter at jeg hadde handla, reiste vi en tur til Solbu. Jeg hadde med noe som jeg hadde handlet til påske og la det på plass i skapene. Vi koste oss ute i det nydelige været en stund, før vi vendte nesa tilbake til Låplassenn

Lørdag var vi ute og koste oss i hagen. Jeg beskjærte noen roser, ryddet i blomsterbedet og raket litt. Pia og Ebbie koste seg og jeg la også inn litt trening ute. Det er virkelig herlig å kunne trene på gress igjen og ha god plass rundt seg.

I dag, søndag, har vi tatt oss en tur på jordet, hundene har lekt og kost seg og nå slapper vi av litt inne. Jeg skal jobbe mere i hagen i dag, rake og rydde bort løv og kvister. 

Jeg skal sitte ute og kose meg litt innimellom arbeidet og nyte at våren virkelig er på gang.Det begynner å komme knopper både på syrinen og på den store buska i hagen. Herlig! Ellers fører jo våren med seg tett nese, nysing, kløende øyne og litt hodepine, men det er bare noe som hører med.