Siste nytt, fra 29. juni - fredag 6. juli.

04.07.2018

Jeg kom hjem til Jar fredag ettermiddag (29. juni), etter noen dager på Låplassen/Solbu. 

Fredag kveld rydda jeg litt hjemme + at jeg fullførte kursplanleggingen vedr. triksekurset på Lillestrøm lørdag, for blinde og/eller døve hunder. Det var godt å komme hjem, syntes jeg.

Pia syntes det var godt å være hjemme litt.
Pia syntes det var godt å være hjemme litt.

Lørdag tok jeg med meg "heile hurven" og reiste til Lillestrøm. Jeg skulle opprinnelig holde triksekurs fra kl. 13.30 - ca kl. 15.00, men slik gikk det ikke. Det var noen forsinkelser på programmet og noen hunder som ikke dukket opp. FOR en gjeng som var tilstede. Jeg ble skikkelig imponert og rørt over både hunder og eiere. Jeg skulle ønske at det var flere som hadde fått opp øynene for denne eventen. Neste år, ja DA må flere virkelig kjenne sin besøkelsestid. Foredrag, praktisk trening m. hund, atferdskonsulenter tilstede og morsomme og enkle konkurranser hvor alle fikk premier, for bare 100,00 kr? Vi som holdt kurs og seminar deltok gratis og det var virkelig helt greit for meg. 

Søndag hadde jeg en stille og rolig dag hjemme alene på Jar. Arne var på Låplassen hele helga, for han hadde helgefri. Jeg gjorde endel husarbeid som jeg ikke har så god tid til ellers, når jeg bare er hjemom for et par dager. Det gikk i vinduspuss, vask av sofatrekk og annet. Slike ting som det er så godt å få gjort. 

Alle tre hundene ble lufta på Haslum Kirkegård. Jeg vannet blomstene på grava og så gikk jeg inn i Haslum Kirke. Her giftet mamma og pappa seg, og det var faktisk veldig rørende å være inne i kirka.

Jeg tente et lys for mamma og pappa og for andre som har forlatt livet mitt.  

Jeg jobbet mandag, tirsdag og onsdag denne uka. Vi gikk turer i Maridalen hver formiddag før jobb. Etter jobb, var det så varmt at jeg ikke hadde overskudd til å gjøre så mye. 

Onsdag kveld var jeg på besøk hos Birgitta. Hun har valper hjemme på 6 uker nå, og gjett om de var søte <3 

Torsdag reiste Pia, Ebbie og jeg til Solbu. Her skal vi være til mandag. Jeg hadde en stopp på Låplassen først, for å vanne blomster. Det er noen blomster i bedet mitt som ikke har overlevd varmen, men det hadde jeg faktisk forventet, også. Jeg får plante ut noen nye, i stedet for. Det var over 30 grader på Nes og lufta sto absolutt helt stille. Da var det deilig å komme opp til Solbu, hvor det "bare" var 27 grader ;-)) 

Bildet taler for seg selv <3
Bildet taler for seg selv <3

Hundene sov mesteparten av ettermiddagen, fordi det var så varmt. Utpå kveldinga tok jeg meg et kveldsbad, hundene fikk et par godbitsøk og sprang noen runder i full fart etter hverandre. De syntes nok at det var deilig med litt kjøligere vær. 

Nå er det blitt fredag igjen, og vi skal en tur til Nes for å handle. Jeg trenger en skikkelig feiekost, både på Kveldsro og på Solbu. Det blir nok en tur utpå dagen i dag. Formiddagsturen "skippa" vi i dag.