Solbu og Låplassen.

12.07.2018

Vi "pendler" litt mellom Låplassen og Nes. Er det varmt på Nes, reiser jeg til Solbu og sover over der. Har jeg endel ting som jeg skal gjøre på Låplassen, er vi over der til neste dag. Jeg tar bare med meg et klesskift og litt mat til hundene og meg, så er det i boks.

Akkurat nå er jeg på Solbu. Arne og Fant kom en rask tur onsdag ettermiddag. Vi spiste middag, før vi reiste til Kveldsro. Der klippet jeg gresset, mens Arne begynte å olje verandaen. Jeg hjalp til litt etter at jeg var ferdig med å klippe gresset.

Det dumme var, at vi ikke hadde nok olje til å gjøre oss ferdige med hele verandaen. I dag må jeg til Nes for å handle mere olje og gjøre ferdig første strøket. Jeg skal også klippe litt plen på Solbu, slik at det blir fint i hagen.

Fant var ganske i "hundre" i går. Han var nok glad for å se oss, samtidig som det nok var mange lukter på Solbu. Sauer går jo rundt hytta, vi har en kjempeflott rev som lusker rundt her om natta (jeg har sett den flere ganger) og så er jo Fant en hund som bare MÅ fortelle at han er er her. Sjefen over alle sjefer på Solbu, det er Fant.

Fineste gutten vår <3 Endelig sovna han! Det var nok godt for han, det.